Информация за доставката Google+

http://www.web.pc.pl/angebot.php
Szablon graficzny stworzony dla Opencart podlega licencji należącej do: dswww.pl - Tworzenie stron WWW - Design Studio WWW - Firma zajmująca się internetowych stron, szablonów dla stron oraz sklepów internetowych.

Partner: fireplace restoration

Информация за доставката

Уважаеми клиенти,

След като заявите Вашата поръчка, с Вас ще се свърже наш сътрудник на телефонния номер, който сте попълнили в заявката за потвърждение на поръчката и на данните за доставка, както и да Ви уведоми за срока на доставката. За Ваше удобство и с цел да удовлетворим високите Ви изисквания, поръчките се доставят най-късно до четири работни дни.


Начина на заплащане на заявка е т.нар. "наложен платеж" - в брой на куриера в момента на доставката. Доставката се начислява според тарифите на избрания куриер.

В случай, че не сте удовлетворени от доставената стока, имате право да я върнете на адрес: 6000 Стара Загора, ул. Гладстон №56 ап.2  в 14 дневен срок от датата на доставката, за Ваша сметка. В такъв случай към върнатия продукт посочвате банкова сметка, по която да Ви бъде възстановена стойността на стоката в тридневен срок от получаването на върната стока в нашият офис.

Изисквания към върнатата стока:

• клиентът е подал заявка за връщане на стоката писмено на имейл td.gospodinovi.ltd@abv.bg или на телефон +359  896 83 11 91, в срок не по-дълъг от 14 работни дни, считано от датата на получаване на поръчката. Следва да посочите лична банкова сметка, на която да бъде възстановена заплатената от Вас сума за продукта;
• стоката трябва да е в перфектен търговски вид, оригинална опаковка, с оригинални етикети;
• клиентът заплаща всички разходи, свързани с транспортирането на стоката обратно.

Онлайн магазин "Франческа" си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, или част от нея в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на продукт.

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СТЕ НАШИ КЛИЕНТИ!

© Francescabg.com 2018
Powered By OpenCart. thanks by treminvox